Rally! <3

21 09 08

hej, Ikväll kommer Jocke hem, och det innebär att Rally kommer! För er som inte vet så är Jocke en kille på 30- någonting år fast han kanske är ännu yngre minns inte, och hans tjej heter Lina, De har en hund som heter Rally som är en flat coated retriever som jag ÄLSKAR och tar ofta hand om den och går ut med den, så Idag då smsar Jocke och säger att han ska komma hem imorn så jag ska glida förbi och träffa dem!  Har inte träffat de på två tre månader tror jag så det behövs nu! 
Sedan på kvällen vet jag inte vart det bär av än!men jag älskar min hund Hilda som är topp 1! <3


bryr mig inte

20 08 09

hej hej, det är torsdag och alla har börjat skolan idag, förutom min klass och lite mer personer som börjar på måndag. känns skönt att avsluta och börja på en måndag som ändå är veckans första dag. hmm, ah iaf, jag vill så gärna flytta till lägenheten som jag hittade. Men det verkar inte bli något med det, inget av det jag vill blir av.  av de sakerna jag verkligen vill. Hur jobbigt kan det va? ta ett beslut, gör ett val, kämpa vidare och gör det du har i huvudet och ta tag i det! Fan vad svenskar ska vara sp jävla lata. Allt ska komma på en silver fat till en, och vi vill ju hellst inte resa oss för någonting, allt ska vara så bekvämt. hmm, nu vet jaginte varför jag kom in på det-- men iaf, jag bryr mig inte längre om mamma läser det här som jag skriver som handlar om att jag röker igen, "nej ta inte min tv!" jag bryr mig inte om TV:n så ta den ni om ni tror att det kommer funka.. men men.. nyttigt är det inte men det är fan så mycket bättre tröst än att lyssna på ens föräldrar som föröker dribbla förbi tårarna med fånigt snck som inte funkar.. inse fakta istället!!  SOM sagt, jag bryr mig inte.


haha fjortisar!

17 08 09
 

Tja,

 jag vet att jag skrev i lördags att det inte fanns något att göra, men jenny smsa mig så jag drog till Lovisa, jennys kompis. Där va det lite folk och vi drack, jag kom dit vid tio i tolv på lördagen kanske, haha, sen kommer det in tre fjortisar, de snor sprit skriker och är kaxiga, så det blir bråk, SÅ jävla roligt.. men brud jävlen drog mig i håret, men jag slog på hennes strupe när jag tog stryp tag och sedan sparkade henne i magen, och hon höll fortfarande i mitt hår, synd för henne att det inte gjorde ont bara. Men dagen efter va jag öm i hårbotten haha. Skit kul att se jenny så jävla förbannad också,
 Det var en rolig kväll!
regn= bajs

15 08 09

Jag var hos Ida på kräftskiva igår, väldigt mysigt. Skit glad att vi har blivit bättre kompisar eftersom vi ska gå i samma klass i två år till också :) en skit go och glad tjej som alltid har något lurt på gång! (enligt pappa)
Det känns så jävla bra att ha en klass som man trivs i för en gångs skull och har vänner som stöttar en. men det är fortfarande ingen som riktigt kan förstå hur det ligger till, hur det känns att leva med allt det här. för det är ingen av mina vänner som har varit med om samma sak. Ni kanske tycker att jag överdriver, att det jag är med om inte är så farligt och inte får en att må så dåligt, men då kan ni ta och tänka om. eller säga upp vänskapen med mig.
Det är lördag klockan är 18:41 och jag har skittråkigt. Det regnar ute och det finns ingenting att göra. suck*går inte längre

13 augusti

Kom hem från kusten i söndagskväll (9 aug) kändes ju lite sisådär. Tänker inte skriva vad det handlar om i detalj men kan ju säga att det inte är något posetivt iaf. jag vill verkligen inte bo kvar i vårat hus, jag känner att det finns inget härligt minne som kan tränga sig förbi all sorg just nu. Vart jag än tittar så tränger de sig fram. Jag vill börja om, flytta in i en toppenlägenhet som jag hittade. och aldrig återvända till det här huset igen, Jo vist det är ett skit vackert hus egentligen, det ligger bra, har luftiga ytor och trädgård mm. Men den lyckan kan någon annan familj köpa och renovera vissa saker.
För det behövs på vissa ställen.  Hur ska jag kunna börja i tvåan nu när ettan knappt fungerade? nu när allt är mycket värre, allt har blivit värre, Men jag vet en sak. Att detta kommande läsår kommer att bli förjävligt. oxh att flytta härifrån hade varit en bättre start, fast mamma inte kan förstå det. när mamma frågade mig "vad vill du hellst av allt göra nu" svarade jag
-åka utomlands eller köpa hund, öhm okej?   vist,, dom tror att jag har lagt det bakom mig med att köpa hund, men jag slutade bara kämpa och tjata för att dem inte skulle ge med sig ändå. Men att åka utomlands? jag skiter väl i att va där och njuta lite, vilket jag inte kommer göra ändå men, hur länge varar det om man nu kommer att njuta? 1, 2 eller 3 veckor?
nej åt Helvete med det. det jag vill är att flytta eller spola tillbaka tiden och göra allt som det ska vara.-sommarstugan

hej,  Efter peace and love sov jag hemma en natt och tog sedan dagen därpå tåget till sommarstugan på västkusten, Orust. ont i axlarna som bara värke mer och mer för varje minut som gick och bara mer skinn ramlade av, jag va hemma och spendera hela den varmaste veckan med familjen och jobbade på huset eftersom jag inte ville träffa annat folk av många olika orsaker tex utslagen över hela kroppen.. men sen tisdagen efter så skjutsar mamma mig till Julia som hörde av sig, hon skulle va ensam hemma ett tag så jag åkte dit för att träffa henne vilket jag inte hade gjort på ett bra tag. och där blev jag kvar nästan hela sommren, åkte hem när min systers familj va på besök och ibland för att göra annat, men annars har jag varit hos Julia hela tiden. Och det har varit toppen att lära känna henne mer, Hon är en toppen tjej! <3 jag har haft kul och hoppas att hon känner likadant. Nu är hon i Alanya och jag hoppas allt går bra!!
Peace and love

hej,  lite sent att skriva om peace and love nu kanske men har glömt bort det.

Jag åkte till P&L tillsammans med Linn, Anna och Malin, på bussen satt jag brevid en som hette alex som hörde när vi snackade om att det kan bli strul med att få in alkoholen då sa han att han kunde ta min väska istället, tyvärr tappade vi bort han och hans två kompisar och hadelite panik över det, Men hittade dom sedan i kön in till campingen. så vi bytte väska och han Alex då, Emil och martin va med i vårat camp, Som vi ALDRIG döpte till ngt.. Dagen efter så kom Linns bror med sina kompisar som också skulle va med i våran camp. Väldigt  trevliga personer som man trivdes med. Det var en härlig vecka och tur med vädret!! Min första festival och det va 30+ ute hela tiden och vindstilla. dock fick man inte siva mer än 2 timmar etfersom det blev bastu i tältet och folk härjade hel nätterna :D men det är ju så det ska va! Vi var på äventyrsbadet eller vad det heter en dag, og taxi till en sjö för att kunna överleva typ :P konstigt nog va det svin kallt i sjön som inte v större än en kiss pöl typ. Jag såg TYVÄRR inte alla band jag hade velat se, men vissa spelade så tidigt och vi va ju på "stranden" och orkade inte stressa, men såg iaf, Promoe, volbeat och mötley crue ALLA va suveräna!!Det var en skit skön vecka iaf med mycket sol, och det märktes på mina axlar och senare på hela kroppen. jag bränner mig fan aldrig men den gången brändes min hud upp kändes det som.

men jag kommer aldrig glömma den källen när vi skulle gå tillbaka till campingen när vi sätt på banden när jag hörde en tjej säga att Michael jackson hade dött..
Oavsätt hur töntigt det låter i era öron så ville jag bara börja gråta, han va min största idol och kommer alltid att vara det. Alla ni som snackar skit om att han va pedofil kan gå och hänga er och skaffa ett bättre liv. För jag tror inte ni kan föreställa er vilket kämpigt liv michael måste ha haft.
 För mig kommer du alltid att vara största stjärnan på himlen. Michael jackson <3


RSS 2.0