Peace and love

hej,  lite sent att skriva om peace and love nu kanske men har glömt bort det.

Jag åkte till P&L tillsammans med Linn, Anna och Malin, på bussen satt jag brevid en som hette alex som hörde när vi snackade om att det kan bli strul med att få in alkoholen då sa han att han kunde ta min väska istället, tyvärr tappade vi bort han och hans två kompisar och hadelite panik över det, Men hittade dom sedan i kön in till campingen. så vi bytte väska och han Alex då, Emil och martin va med i vårat camp, Som vi ALDRIG döpte till ngt.. Dagen efter så kom Linns bror med sina kompisar som också skulle va med i våran camp. Väldigt  trevliga personer som man trivdes med. Det var en härlig vecka och tur med vädret!! Min första festival och det va 30+ ute hela tiden och vindstilla. dock fick man inte siva mer än 2 timmar etfersom det blev bastu i tältet och folk härjade hel nätterna :D men det är ju så det ska va! Vi var på äventyrsbadet eller vad det heter en dag, og taxi till en sjö för att kunna överleva typ :P konstigt nog va det svin kallt i sjön som inte v större än en kiss pöl typ. Jag såg TYVÄRR inte alla band jag hade velat se, men vissa spelade så tidigt och vi va ju på "stranden" och orkade inte stressa, men såg iaf, Promoe, volbeat och mötley crue ALLA va suveräna!!Det var en skit skön vecka iaf med mycket sol, och det märktes på mina axlar och senare på hela kroppen. jag bränner mig fan aldrig men den gången brändes min hud upp kändes det som.

men jag kommer aldrig glömma den källen när vi skulle gå tillbaka till campingen när vi sätt på banden när jag hörde en tjej säga att Michael jackson hade dött..
Oavsätt hur töntigt det låter i era öron så ville jag bara börja gråta, han va min största idol och kommer alltid att vara det. Alla ni som snackar skit om att han va pedofil kan gå och hänga er och skaffa ett bättre liv. För jag tror inte ni kan föreställa er vilket kämpigt liv michael måste ha haft.
 För mig kommer du alltid att vara största stjärnan på himlen. Michael jackson <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0