glass och varma hallon!

hejdär!
251209
Idag har sovit länge, men inte så bra. Jag satt uppe till 6 imorse och camade med en kompis och barnslade mig haha. Vi hade väldigt roligt :) Jag har varit i Stockholm sen söndags nu, och det är verkligen tråkigt! Mormor har fått en ny lägenhet i Hammarbyhöjden i ett service hus, så jag pappa mamma och Theo har rensat hennes lägenhet på all inredning prylar och  mat. Det har varit slitsamt med alla möbler och kartonger med böcker som vi burit. Ryggen värker! Men nu är det äntligen klart!
Och jag har bett om att få åka hem imorgon, och efter som jag har varit så duktig så fick jag det. Så jag och Hilda tar tåget vid halv 4 och är i Karlstad vid 7. Där hämtar Anton mig, han och hunden Bosse :P vi ska ta en promenad och sedan festa tror jag :)
Glass och varma hallon- Denna vecka i Stockholm har jag ätit vanilj glass och värmt hallon och ätit, Det är SVIN  GOTT! pröva :D Det känns som om jag gått upp 5 kg, och ändå har vi ju inte firat jul. Jag längtar tills imorn har verkligen saknat karlstad och få slippa min kära mormor lite.
Tyvärr har vi inte hunnit träffa Elisabeth och Kerstin vilket jag gärna ville! :( Men det får bli en annan helg:)
Nu kollar jag och pappa på Den första riddaren. Jag ska hämta mer glass pch hallon, Sov gott!

är det julafton alltså?

24 12 09
hej, jag ligger fortfarande i sängen framför tv:n och datorn. Jag får massvis med "god jul" sms fast jag inte ens firar jul i år. Det känns så jävla tråkigt att ha firat Jul afton i hela sitt liv och när allt är som svartast, när man har längtat till den stunden att få ha familjen samlad så blir det ingenting. Jag gillar inte julen så mycket, har aldrig gjort. Men som sagt ¨så är det den enstaka högtid som vi är samlade tillsammans. Jag vill hem från stockholm nu!

stress, stress åter stress!

13 12 09

Det är söndag och jag sitter som vanligt vid datorn vid denna tid. Idag var det en ovanligt härlig söndag med sol och frost, och så ska söndagar vara för att hjälpa till lite på vägen när man vaknar upp och är sliten.
I fredags åkte jag till Grums och träffade Malin och Felicia. Vi hade kul och dygnade typ, sedan vandrade jag och Malin hem till henne och sov.

På lördag eftermiddag följer Malin mig till bussen, jag åker hem och sätter igång med sminket och håret för att sedan åka till Orrholmen på 40+40 års fest :) Det var skitkul!!

imorgon är det nationellt matte prov.. Jag har koll på det mesta men får se hur det kommer gå på proven. Jag hoppas att jag klarar de iallafall, för jag vet att jag är mycket bättre.  men va fan, snart lov iaf och då ska jag spendera det i sthlm och hjälpa till med en jävligt tråkig flytt. KUL! inte..  och får säkert inte bestämma något själv vad jag vill göra under lovet. men men, kommer ett till jul lov, om ett år..

seg regnig dag.

07 12 09

Hej! Just nu sitter jag i skolan på Design kursen och har precis fått ett nytt case, Vi ska skapa en egen produkt och göra en modell - i bästa fall prototyp. Produkten ska vara av återbrud, fiffig eller lokal producerat.  Jag har mina ideér men får luska vidare lite för att ha flera bollar i luften.

Jag kan ju inte säga att man blir särskilt pigg av mulet och regn väder, Nu är vi inne i december och har haft tre kallar dagar med sol och minusgrader och vi kommer säkert få en julafton med regn och plusgrader!


ovärd skoldag och häpnadsväckande händelse!

01 12 09

Hejhej!  Första december idag och året börjar dra sig till sitt slut. Innan slutspushen har jag endel rester att göra klart och ett nationellt prov i matte! suck^^

Idag har vi haft "tema-dag" som nobel kallar det. Det innebar att vi fick se på en film i aulan på 1,40 min lång, och sedan diskussion, lunch och lyssna på en påve och sedan skriva vad vi tyckte om dagen osv. Dagen har haft ett bra budskap men dock för långdragen film!

Efter skolan åkte jag hem, tog en promenad med Hilda och sedan matte plugg, Jag kollade på jurassic park 2 "the lost world" och sedan gick jag till tingvalla skolan och kikade in där Linn, Stine och Malin satt vid sitt lotsas företag på deras Öppet hus.

När vi gick därifrån såg vi en liten pojke som bar på en liten hund helt ensam ute på kvällen. Vi stannade och kollade på pojken eftersom han var alldeles för liten för att gå ute själv så sent. vi gick vidare långsamt men iaktog honom hela tiden. Han släppne ner hunden som då sprang iväg ifårn honom, och självklart ska pojken försöka fånga in den. Vi blir oroliga och jag springer dit och tar tag i pojken och pratar med honom. Han började gråta och var jätte ledsen.
Jag frågade vart han bodde och vart hans föräldrar var men fick inte så bra svar. Pojken gick vidare och bar på hunden som var så otroligt rädd och darrade bort och in på en bakgård. Jag följde efter honom in på gården för att se vart han tog vägen.. Pojken gick in i ett trapphus och jag vände mot Stine som stod en bit bort.
Att föräldrar låter sitt barn gå ute sådär sent och speciellt med en hund i ett sådsnt trafikierat område förstår jag verkligen inte!! Han hade kunnat blivit påkörd när han sprang efter sin hund för att fånga in den, eller blivit kidnappad av någon psykist störd människa. Ursh! Jag blev jätte förbannad och har stor lust att ringa på hans föräldrar och fråga vad de håller på med. Tänk om något hade hänt honom?!

Dagens goda gärning!RSS 2.0