glass och varma hallon!

hejdär!
251209
Idag har sovit länge, men inte så bra. Jag satt uppe till 6 imorse och camade med en kompis och barnslade mig haha. Vi hade väldigt roligt :) Jag har varit i Stockholm sen söndags nu, och det är verkligen tråkigt! Mormor har fått en ny lägenhet i Hammarbyhöjden i ett service hus, så jag pappa mamma och Theo har rensat hennes lägenhet på all inredning prylar och  mat. Det har varit slitsamt med alla möbler och kartonger med böcker som vi burit. Ryggen värker! Men nu är det äntligen klart!
Och jag har bett om att få åka hem imorgon, och efter som jag har varit så duktig så fick jag det. Så jag och Hilda tar tåget vid halv 4 och är i Karlstad vid 7. Där hämtar Anton mig, han och hunden Bosse :P vi ska ta en promenad och sedan festa tror jag :)
Glass och varma hallon- Denna vecka i Stockholm har jag ätit vanilj glass och värmt hallon och ätit, Det är SVIN  GOTT! pröva :D Det känns som om jag gått upp 5 kg, och ändå har vi ju inte firat jul. Jag längtar tills imorn har verkligen saknat karlstad och få slippa min kära mormor lite.
Tyvärr har vi inte hunnit träffa Elisabeth och Kerstin vilket jag gärna ville! :( Men det får bli en annan helg:)
Nu kollar jag och pappa på Den första riddaren. Jag ska hämta mer glass pch hallon, Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0