ovärd skoldag och häpnadsväckande händelse!

01 12 09

Hejhej!  Första december idag och året börjar dra sig till sitt slut. Innan slutspushen har jag endel rester att göra klart och ett nationellt prov i matte! suck^^

Idag har vi haft "tema-dag" som nobel kallar det. Det innebar att vi fick se på en film i aulan på 1,40 min lång, och sedan diskussion, lunch och lyssna på en påve och sedan skriva vad vi tyckte om dagen osv. Dagen har haft ett bra budskap men dock för långdragen film!

Efter skolan åkte jag hem, tog en promenad med Hilda och sedan matte plugg, Jag kollade på jurassic park 2 "the lost world" och sedan gick jag till tingvalla skolan och kikade in där Linn, Stine och Malin satt vid sitt lotsas företag på deras Öppet hus.

När vi gick därifrån såg vi en liten pojke som bar på en liten hund helt ensam ute på kvällen. Vi stannade och kollade på pojken eftersom han var alldeles för liten för att gå ute själv så sent. vi gick vidare långsamt men iaktog honom hela tiden. Han släppne ner hunden som då sprang iväg ifårn honom, och självklart ska pojken försöka fånga in den. Vi blir oroliga och jag springer dit och tar tag i pojken och pratar med honom. Han började gråta och var jätte ledsen.
Jag frågade vart han bodde och vart hans föräldrar var men fick inte så bra svar. Pojken gick vidare och bar på hunden som var så otroligt rädd och darrade bort och in på en bakgård. Jag följde efter honom in på gården för att se vart han tog vägen.. Pojken gick in i ett trapphus och jag vände mot Stine som stod en bit bort.
Att föräldrar låter sitt barn gå ute sådär sent och speciellt med en hund i ett sådsnt trafikierat område förstår jag verkligen inte!! Han hade kunnat blivit påkörd när han sprang efter sin hund för att fånga in den, eller blivit kidnappad av någon psykist störd människa. Ursh! Jag blev jätte förbannad och har stor lust att ringa på hans föräldrar och fråga vad de håller på med. Tänk om något hade hänt honom?!

Dagens goda gärning!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0