17 juni

min natt va förjävlig. Pappa ropar vi halv 9 att jag ska upp, skulle på möte kl 10. och han tror inte att jag kan komma upp själv? jag som är mest morgon pigg i familjen fast jag sover sämst. hmm^  jaja, vi var på mötetk, gjorde lite test grejer, sen fick jag en till medidin.  Mamma berättade idag att när jag va liten sa jag
"jag ska aldrig äta mediciner i hela mitt liv, sånt funkar inte! man klarar sig utan sånt"
men jag hade fel, nu käkar man två allvarliga mediciner och är 17+ liksom. men det känns skit bra att vi fått tid och tagit  i tu med det här. min bästaste mamma som kämpat genom allt. <3

 efter mötet så gick vi till museet och kikade lite sen åkte vi till Stuvbutiken och lämnade min CV för praktik plats, etfer det åt vi på resturang och snackade olika killar. efter det kollade vi på sex manna köksbord och stolar till Orust, och soffa. Jag hittade finnaste bordet och stolar i Ek.  men nej mamma ville inte ha det. så hon ska köpa ett mindre bort som kostar mer som är fulare?  Dom borde ju köpa det jag vill ha för annars slänger dom ut pengar i onödan eftersom jag kommer köpa nytt sen ändå? och grejer med kvalité håller ju så då kan dom lika gärna köpa det jag vill ha, Det bliur ju mitt sen liksom. DET är ju helt logiskt att dom borde gå efter min smak då ELLER ?

SEN åkte vi hem jag mötte emelie, Cilla och maia, jag och emelie åkte till wåxnäs och blev bjudna på pizza av calle, Hildis  va med också,  sen så fyllde ju mamma år så jag åkte hem vid 6, vi åt middag och hade mys.

senare drog jag till en polare och chillade.  nu sova" CIAO

16 juni

yeeeee!

Min mamma fyller 56 imorn ( 17 juni) , grattis till henne! <3 , men tyvärr jag har glömt att köpa present :( jag vet inte vad hon vill ha men samma med pappa som fyllde 60 så ska mamma få ngt riktigt dyrt när hon fyller 60 som är lite större än 56.

Idag har jag degat i sängen, mötte jenny och åt i stan sen åkte vi hem til henne så hon fick byta om osv, tog bussen till stan igen och där hämtade martin upp oss, vi skulle på fest egentligen men personen var inte kontaktbar.  :) men, vi hade trevligt tycker jag och vi fick oss en riktig ögonupplevelse, iaf jag :D nu är jag hemma och fryser jääääättte mkt,  
 
imorgon ska jag upp och gå på möte.  skitkul, 


JUNI 2009!

meningslös text.

 Man kan säga att jag har haft ett förjävligt första år på gymnasiet. Inte för att jag börjat ettan utan av personliga saker sen några år tillbaka som bara blir värre och värre, MEN om jag inte hade fått bytt från Handel som jag började att gå i höstas så hade det varit ännu jobbigare och skolan kunde hälsa hem,   Så att jag fick byta linje är ett de bästa sakerna som hänt sedan hösten 08. Och den klassen jag går i är helt underbar och alla förstår en och vi tar hand om varandra, även jätte bra lärare som jag gillar och som även gillar mig väldigt mkt.  Sen så har vi varit på drygt 100 möten under året, vissa av dom är jag skit glad för att de blev av eftersom jag fått medicin nu, och allt fungerar mycket bättre. Men jag har inte fått en normal natt än men vi kämpar på, och jag undrar hur länge jag ska behöva lida av mardrömmarna. Nu är det söndag, och det har gått två dagar sedan skolavslutningen jag fick VG i alla ämnen som slutbetyg för de kurser vi avslutat för årskurs ett.
Aldrig varit nöjdare.  men synd för pappa som blev skyldig mig 3500 :)

det är lätt att vara efterklok:
Jag vet att denna sommaren inte kommer kunna bli som förra, att jag inte kommer få träffa dig igen och röra vid din kropp. Jag sumpade chansen och får skylla mig själv. om jag bara hade fått lite mera tid men det var jag väl inte värd. jag var så osäker,  varit utan kärlek och närhet allt för länge. Ditt förflutna skrämde mig men nu ligger det i min vardag, om du bara gav mig en andra chans så skulle jag ge dig all kärlek som existerar. Du finns i mina tankar varje dag och det kommer ta tid att släppa dig. 
Jag vill ha någon att älska,
och någon som älskar mig.
Mitt liv är tomt och värdelöst, ge mig kärlek.

RSS 2.0