en månad alltså

ja, nu är det slut. jag är väldigt glad att vi är vänner, så nu kan alla äckliga fjortisar som vill ha johan, ta honom! men du betyder fortfarande mycket och vi kommer nog att vara vänner länge :)

morgon tisdag : vakande upp råå förstörd och sleten, min kropp orkar inte med längre. jag känner mig som en 50 årig kvinna med yrkesskador. åkte till akumottagningen på vårdcentralen och tog prover. kärringen som inte kunde svenska eller något inom sitt yrke kan ju dra åt helvete. för jag vet hur jag känner mig, och  jag har ont i högra örat, högra halsmandel och bihålorna ända upp till pannan, och det går över i ögat så jag inte kunde se i skolan. på matten började jag känna att jag skulle spy. så det blev att gå in till maria, ringa mamma och hem till sängen.
 
har spelat the sims nattliv, och lite plugg. men inte orkat så mycket.

Imorgon ska jag på bio med Stine :D och daniel kanske följer med också :)

förkyld elle?!

nu har jag haft ont i halsen sedan i måndags. alltså en vecka. snorar osm en jävla gris. halsmandlarna värker och har spräng huvudvärk och ont i bihålorna eller vad det nu heter. nyser så mycket  så det rinner tårar. men är tvungen att gåå till skolan. så jag säger: håll er borta från min mun om ni inte vill bli sjuka. Idag har jag varit hos stine., har kollat på tarzan, en mongo film och sedan beck. Stine har också köpt mig på facebook. ah, kommer nog bli en sömnlös natt känner jag på mig. kan inte tänka på annat än dig. Nu fattar jag hur mycket du betyder för mig. och allt vi gjort tillsammans. du gjorde mig till en bättre person och jag vill att det ska vara du och jag. och våra andra kompisar som vi alltid va med på helgerna och hade tjejkvällar, Vill att det ska vara som förut. INTE SÅ HÄR!
Är våren kommen?

Idag var det ännu en solig dag, har chillat ute med mina vänner och mötte annat mindre roligt folk.  IMORN blire skoj, ska ha tjej kväll hemma med brudarna, mys. vi ska fira mig ;) eftersom jag fyllde 17 i tisdags :D hoppas att dem jag vill ska komma, kommer! CIAO

weynes och Habibi!

Hej! idag i skolan var det många som grattade mig! :D  sen efter skolan fikade jag och linn, fick ett par sommarskor av henne, sen kom stine jag fick smink av henne. sen åt Jag mamma pappa och min kära bror på Habibi. RÅ GOTT.  trodde det skulle bli dyrare med all mat, mend et blev 1300 tror jag. DET VAR DET VÄRT! ett tips är ju att äta där. 

gott

UNO!

Hej:D idag har jag. min klass och lärare maria varit på uno. Skit kul, dem har bett oss om hjälp för att göra om på Uno. vi ska måla, tapetsera och inreda. SKIT KUL KOMMER DET BLI! nu äre på riktigt och om folk tycker omd et så tänk på att det är klass hantverk inredning på Nobel som gjort det! :D

små pojkar

ni har inte tillräckligt med stake!

helgen slut!

lördag :

Jag och stine gjorde oss i ordning här. När vi väntade kom min bror Theo, johan syster emelie :P och Hedbern, jag, stine theo och hedbern tog bussen till stan, emelie gick iväg:) Jag och Stine åkte till orrholmen ocjh mötte amanda och maria, det var inte så kul där så vi drog därifrån. Tog en cigg med Sandra,mikaela viktoria linn och ronja, tror det var dom ;P och sedan bussen mot stan. gick upptill Beppe, där var johan <3 kim linus och beppe. sen åkte vi till norrstrand och skulle festa hos andrea. var inte så röj men det dög väl. efter lite tjaffs där så kom jag stine och falk in till stan. mötte amanda och hennes kompisar, och johan kjellén kom fram till mig och var allmänt cp mot mig, sen slog han stine och stine slog honom.  emelie och julia kom förbi också :D emelie tjaffsade också med en full kille ;P haha. mycket bråk på samma kväll där-

vid 3 tog jag bussen hem och i hallen låg Rally och väntade på mig, jag hilda och rally gick upp och sov.

Söndag:

 idag har jag varit ute med Rally hela dagen ungefär. mötte amanda en sväng, sen kom nilsson och hampus+ en till. Sen åkte jag till orrholmen, tog en lång promenad där och tilll stine för att snacka lite om gårdagen. sen skilldes vi åt och jag gick in i garaget där johan kim och niclas var och skatade. :) var där ett tag sen åkte jag hem och gav rally mat. Jocke och Lina var precis här och hämtade Rally :( fick 200 kr som tack för passningen, dom är allt för snälla!!  stine kom också när vi stod i dörren och pratade :D hon hämtade sina saker och åkte sen hem :)

 kanske ska se på beck med johan och dom sen,  om inte ser jag den hemma ensam :/ 

Vi är alltid lika snygga!

dricka!

igår var jag hemma och hade tråkigt, jag gick ut med Rally, mötte cecilia så hon hänkade.-  sen varjag lite med hannes och robin. cp amanda ringde och sa att johan var för full så jag fick åka till nöjes och släpa honom till stan. har ont i armen nu.  sen åkte jag till wåxnäs och mötte Sandra, ellen och mikaela :) hann inte göra så mkit, vi tog bussen till stan och jag tog följe med ellen hem, somnade och sedan vaknade jag viid ett :)  jag gick ut med rally, sen har jag suttit och degat. ska ut med stine sen :)

orust

old pitcherssyskonbarn :)


orust

sandgrund 08, med linn

älskar min hund

 

 

 

 

 


Klassen :)


värmlandsoperan

vi var på värmalndsoperan :)


Lite jul bilder :)


 
JENNY :)

skolan!

Idag har jag försovit mig igen, och somnade nästan på lektionen.  Men nu är det full fart! Vi städar, har burit stora bord och stolar till källaren, tar fram alla bilder och möbler osv som vi gjort för att göra klart inför invigningen imorgon :) Kommer bli jätte kul! Kommer politiker och skollednignen, massa olika tjänstemän och så vidare! Imorgon är invigningen för våra nya program! LÄNGTAR :DDrömmer du om att kunna inreda hem och arbetsplatser? Har du känsla för färg och form och vill utveckla din kreativitet inom inredning?

Vill du jobba som inredningsarkitekt, dekoratör, scenograf eller kanske starta en egen butik i framtiden? Då ska du välja Hantverksprogrammet (HV) inriktning inredning!

För en inredare är det viktigt att lyssna på kunden. Det är hans eller hennes idéer och önskemål du ska samla in för att sedan visualisera. Utbildningen lär dig alla steg i arbetet.

Arbeta med olika case
Planera, möblera, färg- och ljussätta, dekorera, välja material och inte minst att presentera olika inredningsförslag för både hem och arbetsplatser.

Dessa kunskaper har du även nytta av om du planerar att starta en egen butik, eller jobba som säljare. Under utbildningen får du arbeta med olika case - både på egen hand och i större projektarbeten. I varje case vävs olika ämnen samman och du får träffa ersoner med olika yrkeskompetens.

Tänkbara yrkesområden och vidareutbildningar:

  • Inredningsarkitekt
  • Dekoratör
  • Säljare, inredning
  • Scenograf
  • Homestylare
  • Ljussättare
  • Småföretagare
  • Formgivare
  • Designer
  • Marknadsförare


 


God natt


moa och linn <3

love

om du ändå kunde göra samma sak om mig. skulle kännas så bra,

:)
                                       Johan Nordli  

trött på allt.

Idag nör jag gick upp, (försov mig) halv åtta och satte mig vid bordet och åt min macka kändes huvudet 30 kg tyngre! När jag satt i bilen till skolan kändes jorden snurrig, På svenska lektionen somnade jag. Det gick inte att hålla upp ögonen mer än 4 sek, Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att få lugn och ro på natten. Jag har ångest,  Jag vill sova bra, och ha något som tvingar mig till att sova, men jag vill ändå inte gå och lägga mig på grund av mina jävla mardrömmar hela tiden! och den värsta drömmen var nog när jag drömde om att pappa skulle döda mig.  Att se mig själv med kedjor och spikar i bröstet, blodet rann längst sidorna, sen vaknade jag..   På rasten till engelskan orkade jag inte längre, jag gick och la mig i vilorummet hos skolsköterskan och sov till lunchen.

Efter lunchen hade vi matte, då kom Siv in i rummet och pratade om att en kvinna skulle ställa olika frågor om våra nya program, Jag och jenny från Inredning och Elin och julia från Stil ställde upp. Det var kul.

Efter skolan mötte jag Stine, vI skulle träna på Friskis. Och det gjorde vi, Där inne mötte vi också Viktor som snubblade på en träningsmaskin när han skulle göra sig rolig, haha! Efter träningen gick vi hem till mig. Kollade lite på lejonkungen, (för tredje gången för mig) och checka lite gamla bilder sen fester. sen vandrade vi till Coffe och var där i 10 min innan Stine blev sur på honom. Vi skildes åt vid bussen och jag gick hemmåt. Nu är klockan 22:22 och jag ska sova- CIAO!

love

trött

jag orkar inte, jag kan inte ens beskriva känslan. varför är det så här? Ska jag vakna upp livrädd varje natt och tro att jag befinner mig någon annanstans?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0