trött på allt.

Idag nör jag gick upp, (försov mig) halv åtta och satte mig vid bordet och åt min macka kändes huvudet 30 kg tyngre! När jag satt i bilen till skolan kändes jorden snurrig, På svenska lektionen somnade jag. Det gick inte att hålla upp ögonen mer än 4 sek, Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att få lugn och ro på natten. Jag har ångest,  Jag vill sova bra, och ha något som tvingar mig till att sova, men jag vill ändå inte gå och lägga mig på grund av mina jävla mardrömmar hela tiden! och den värsta drömmen var nog när jag drömde om att pappa skulle döda mig.  Att se mig själv med kedjor och spikar i bröstet, blodet rann längst sidorna, sen vaknade jag..   På rasten till engelskan orkade jag inte längre, jag gick och la mig i vilorummet hos skolsköterskan och sov till lunchen.

Efter lunchen hade vi matte, då kom Siv in i rummet och pratade om att en kvinna skulle ställa olika frågor om våra nya program, Jag och jenny från Inredning och Elin och julia från Stil ställde upp. Det var kul.

Efter skolan mötte jag Stine, vI skulle träna på Friskis. Och det gjorde vi, Där inne mötte vi också Viktor som snubblade på en träningsmaskin när han skulle göra sig rolig, haha! Efter träningen gick vi hem till mig. Kollade lite på lejonkungen, (för tredje gången för mig) och checka lite gamla bilder sen fester. sen vandrade vi till Coffe och var där i 10 min innan Stine blev sur på honom. Vi skildes åt vid bussen och jag gick hemmåt. Nu är klockan 22:22 och jag ska sova- CIAO!

love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0