Lång helg!

ORUST

Hej, Denna veckan som varit har jag bara haft skola Måndag och tisdag, studiedag på onsdagen ledig tors och fre.
 Tisdag, har lagdag sen ramlar med cykel och har dret ont. 

 Onsdagen har vi fotbollsmatch, jätte ont sen tisdagens olycka, och sträcker även vaden så jag inte kunde gå. men tack till er som  hjälpte mig haha, sjuksyster sara som la om bandage på mig (Y) haha. Torsdag. Åker till Orust, (västkusten) där vi har sommarstuga. gör inte så mkt slappar och får besök av Gadde och Garre, sen film och mys med mamma och pappa. 

Fredag, då var det planerat att se film med garre men tommie och hans kompisar kommer förbi så jag åkte med dem en sväng, klockan blev mycket så vi struntade i att se film.  Vi drack och hade skoj.

Lördag, Våra grannar på orust har 50 kalas, va där och åt lite sen kom tommie och några och hämtade mig, vi drar till oskar och knäpper några bärs, sen vidare till Malin som hade fest i Varekil. Sen åkte vi mot ellös, och sedan vidare hem för att sova. 

 Och idag då, ååkte till Eliasson, va med han och nicke. sen hemfärd till lovely Karlstad.


Peace and love

Det blir ju Peace and Love! har tårkigt, så lite bilder på SNYGGA mig. naaaat.  imorn ut!!!


PROMOE! (L) jag har ju senaste låtarna ;)

GE MIG SOMMARLOV!

Snart har vi sommarlov,     Det är bara ungefär 30 dagar kvar :D jag längtar efter att få vara ledig, ut med vännerna, men längtar dock inte lika mycket till orust. vi har inte mycket kvar i skolan iaf,  GÖTT DET!
I år vill jag sitta på hamnfestivalen med theo som förra sommaren, och att det ska bli lika kul nu som då!Ledig Torsdag!

Hej, 13 05 09-  Jag känner mig jätte konstig. jag har inte varit med någon kompis sen i lördags natt. Jag har bara suttit vid datorn i hopp om att du ska skriva, och det gör du. Så nu har jag börjat drömma om dig istället. Men det skulle säkert aldrig gå, och du har säkert inte samma tankar som mig. Igår orkade jag inte vara uppe längre och vänta på om du skulle höra av dig. du va ju ändå med dina polare och hade säkert glömt bort att vi skulle höras. Jag hade iaf hoppats på att vi kunde göra något. jaja. kärlek är svårt.

Nu är det torsdag morgon, samtalar lite med jennie på msn, ätit upp sista dippen, med chips alltså. men känner ingen smak, är förkyld. hoppas på att vi kan göra ngt idag, men har ju dock fotbollsträning också.  Har jäättte ont i halsen, huvudet näsan men måste väl gå ändå.. :( men då kommer jag bli sjukare om jag springer osv. Jag ska snart duscha av mig och göra mig iordning lite iaf!  gött med fredag imorn,   CIAO


Maj månad!

050409

inte skrivit på ett bra tag nu. Det har varit ganska mycket på senaste- jaja, nu är det en månad kvar till vi går ur skolan och min pappa fyller 60, men h ar fortfarande kvar sina magrutor! (Y)

Idag var först på stan med söta Ida, efter en stund kom Isak. vi åt glass och senare skilldes vi åt, dem tog bussen hem och jag mötte mamma, vi köpte fotbolls skor, benskyddoch strumpor, linnen leggings tunikor. och imorn blir förhoppningsvis mer. för alla mina kläder är för små! SOM SAGT. Imorgon är min första fotbolls träning då. det är spännande men jag är jätte nervös, har inte spelat på ett tag och känns som alla i laget kommer tycka att jag är jätte dålig... :/ inte bra! menmen, vad kan hända? jag dör inte iaf, + att man börjar fotboll för att bli bättre och gå frammåt inte börja för att man är duktig och trycka ner alla andra som vill nå sina mål!


Som sagt så har jag spanat in snygg J på skolan idag, även spela basket med rasmus, björn sofie soran, sen kom Ida och förstörde med fotbollen :P haha.

sen så fick jag reda på en lite tråkig sak i lördags också. och det trodde jag verkligen i nte om dig. skickade till fel person att du va otrogen va? looser., SOVA: CIAO:;

,mm

RSS 2.0