Maj månad!

050409

inte skrivit på ett bra tag nu. Det har varit ganska mycket på senaste- jaja, nu är det en månad kvar till vi går ur skolan och min pappa fyller 60, men h ar fortfarande kvar sina magrutor! (Y)

Idag var först på stan med söta Ida, efter en stund kom Isak. vi åt glass och senare skilldes vi åt, dem tog bussen hem och jag mötte mamma, vi köpte fotbolls skor, benskyddoch strumpor, linnen leggings tunikor. och imorn blir förhoppningsvis mer. för alla mina kläder är för små! SOM SAGT. Imorgon är min första fotbolls träning då. det är spännande men jag är jätte nervös, har inte spelat på ett tag och känns som alla i laget kommer tycka att jag är jätte dålig... :/ inte bra! menmen, vad kan hända? jag dör inte iaf, + att man börjar fotboll för att bli bättre och gå frammåt inte börja för att man är duktig och trycka ner alla andra som vill nå sina mål!


Som sagt så har jag spanat in snygg J på skolan idag, även spela basket med rasmus, björn sofie soran, sen kom Ida och förstörde med fotbollen :P haha.

sen så fick jag reda på en lite tråkig sak i lördags också. och det trodde jag verkligen i nte om dig. skickade till fel person att du va otrogen va? looser., SOVA: CIAO:;

,mm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0