1 dec imorgon!

Hejhej
30 11 09


Idag hade jag på mig min nya t-shirt i skolan, "this is it" med Michael jackson på (: fick fina komplimganer av många! och Max, våran lärar student berättade att han var på M.j när han var 7 år, när han var i Sverige. Lyckans ost!!

Dock har jag varit på dåligt humör hela dagen, ont i ansiktet, huvudet och världens svartaste hjärta. (Y) men jag lever för fulla muggar. Om två veckor ska vi ha nationella matte prov! Känner mig verkligen inte väl förberedd.
Imorgon är det 1 december redan! Tiden bara rinner iväg när man ska göra viktiga grejer, men går välsdigt långsamt när man längtar till något, tex min 18 års dag!

Då ska jag ha folk hemma hos mig och fira, sen vidare till krogen, även en kryssning kommer det nog bli :) jag ska börja läga undan mer pengar till tatueringen och sen även pengar till hundköpet som kommer gå igenom iaf när jag går ur trean. Jag har precis kollat på Jurassic park! Senast jag såg den filmen var jag nog 8 år tror jag. haha!
I lördags hade min brors tjej Josefine och hans kompis Henrik fest tillsammans. Det var jätte trevligt och jag blir alltid lika lycklig över att få träffa Theo, också att få träffa Josefine!

11 november- fick VG

11 11 09

Shulululu lilla karlstad. Jag har suttit och skissat och kikat lite på internet osv. Snart blir tatueringen klar och då blire att boka tid! (hoppas inte mamma läser detta nu) Fick VG på en engelska grej jag skrivit, var skönt nu i det "lugna" perioden. Min ribba höjdes lite iaf, jag tänker satsa på matte, engelska, svenska och YÄ för det första, sen skiter jag i om jag får IG i Natur och Samhäll. Läääängtar tills Susanne rättat min "Timmarna", en film analys, som jag skrivit. Det blir väl knappt godkänt tror jag.. suck* Men bara att kämpa vidare, snart är det sommarlov (Y) Måste se frammåt. Vill att tiden ska gå jätte fort, skita i julen och all sån skit, min födelse dag kan vi skippa förutom krogen med brudarna och sen kryssningen som vi ska åka på. Allt annat skiter vi i. :)

Imorgon är det skola och jag ska till Davy på matte lektionen (special lärare) för att sitta i en lugn miljö och ha tillgång till hjälp när jag behöver det. Jätte glad att jag har fått tider hos honom nu. (Y) men men, ska inte hoppas på för mycket, nationella har ju inte varit än! buhu.... kommer inte klara det!!
Ska sova nu och hoppas på BRA drömmar.


wiie.
Älskling!

jag ska rita en egen tatuering på michael jackson. och jag skiter i vad ni andra tycker och har för synpunkter på det. Men ni får gärna kommentera dem ändå!

8 nov- första november helgen över

08 11 09

Shuuuuuu, Denna helg har varit typ, väldigt stressig. I fredags hade jag idrott, simning. Sen vare dax för grissprutan, efter det lunch och sedan yrkesämne resten av tiden i skolan. Vi fick lära oss att använda ett nytt program på internet där man bygger upp rum. Jag valde att göra ett badrum eftersom det är det vi har som "Case". Först välder man storlek och form på rummet, och väljer ut toalett, dusch och allt vad man vill ha, även märke och design. Sen jobbar man vidare i 3D för att få se rummet från olika vinklar osv för att välja kakel och klinker. Ett väldigt kul program där det är lätt att se hur tex hur sitt nya badrum kommer att se ut.

Efter skolan åkte jag hem tog en promenad med hunden eftersom mamma och pappa åkte till kusten över helgen. Sen ett bad och smink, mötte stine en snabbis, och sedan drog jag till Calle som hade en tidigare 18 års fest. Det var trevligt, men åkte dock hem väldigt tidigt.. (a)
Sov inte så bra under fredagsnatte, Jag kallsvettades och mådde jätte illa. Antagligen lite biverkningar från sprutan.
Under lördagen låg jag i soffan och väntade på Linnea, hon kom vid halv 5 tiden tror jag. Vi arbetade på en uppsats tillsammans som är JÄTTE jobbig och sen fixade hon mitt hår och sminkade mig, Det blev jätte fint förutom att jag har världens mörkaste underhår som förstörde :|

Lite senare på kvällen kom Stine också, vi tre vandrade mot en tjej på herrhagen som jag och stine skulle till, Och tog farväl till Linnea som blev hämtat av en polare för att glida sig hemmåt- :)
Nu sitter jag och pluggar ochhar finbesök av Theo <3


Bild från fredagen. Ida och jag :)

4 November- hopplöst fall

Idag var det meningen att sova lite extra innan jag skulle åka till skolan, men eftersom jag hade våran gamla lånemobil så funkade inte alarmet och jag kom aldrig iväg till skolan som jag skulle.. Inte bra alls eftersom jag ligger efter väldigt mycket. Men jag orkar inte med skola, jag tycker varken det är kul eller lätt. Förr kände jag suget och att det var jätte kul att komma till skolan för att jag har en sådan bra klass, men det har verkligen vänt. Jag ligger hellre kvar i sängen och drömmer mina mardrömmar som kanske kan tydas någon gång.- Men det är fridfullt att drömma oavsätt hur mycket plåga jag råkar ut för, så är det bättre än verkligheten.
<3


RSS 2.0