1 dec imorgon!

Hejhej
30 11 09


Idag hade jag på mig min nya t-shirt i skolan, "this is it" med Michael jackson på (: fick fina komplimganer av många! och Max, våran lärar student berättade att han var på M.j när han var 7 år, när han var i Sverige. Lyckans ost!!

Dock har jag varit på dåligt humör hela dagen, ont i ansiktet, huvudet och världens svartaste hjärta. (Y) men jag lever för fulla muggar. Om två veckor ska vi ha nationella matte prov! Känner mig verkligen inte väl förberedd.
Imorgon är det 1 december redan! Tiden bara rinner iväg när man ska göra viktiga grejer, men går välsdigt långsamt när man längtar till något, tex min 18 års dag!

Då ska jag ha folk hemma hos mig och fira, sen vidare till krogen, även en kryssning kommer det nog bli :) jag ska börja läga undan mer pengar till tatueringen och sen även pengar till hundköpet som kommer gå igenom iaf när jag går ur trean. Jag har precis kollat på Jurassic park! Senast jag såg den filmen var jag nog 8 år tror jag. haha!
I lördags hade min brors tjej Josefine och hans kompis Henrik fest tillsammans. Det var jätte trevligt och jag blir alltid lika lycklig över att få träffa Theo, också att få träffa Josefine!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0