11 november- fick VG

11 11 09

Shulululu lilla karlstad. Jag har suttit och skissat och kikat lite på internet osv. Snart blir tatueringen klar och då blire att boka tid! (hoppas inte mamma läser detta nu) Fick VG på en engelska grej jag skrivit, var skönt nu i det "lugna" perioden. Min ribba höjdes lite iaf, jag tänker satsa på matte, engelska, svenska och YÄ för det första, sen skiter jag i om jag får IG i Natur och Samhäll. Läääängtar tills Susanne rättat min "Timmarna", en film analys, som jag skrivit. Det blir väl knappt godkänt tror jag.. suck* Men bara att kämpa vidare, snart är det sommarlov (Y) Måste se frammåt. Vill att tiden ska gå jätte fort, skita i julen och all sån skit, min födelse dag kan vi skippa förutom krogen med brudarna och sen kryssningen som vi ska åka på. Allt annat skiter vi i. :)

Imorgon är det skola och jag ska till Davy på matte lektionen (special lärare) för att sitta i en lugn miljö och ha tillgång till hjälp när jag behöver det. Jätte glad att jag har fått tider hos honom nu. (Y) men men, ska inte hoppas på för mycket, nationella har ju inte varit än! buhu.... kommer inte klara det!!
Ska sova nu och hoppas på BRA drömmar.


wiie.
Älskling!

jag ska rita en egen tatuering på michael jackson. och jag skiter i vad ni andra tycker och har för synpunkter på det. Men ni får gärna kommentera dem ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0