8 nov- första november helgen över

08 11 09

Shuuuuuu, Denna helg har varit typ, väldigt stressig. I fredags hade jag idrott, simning. Sen vare dax för grissprutan, efter det lunch och sedan yrkesämne resten av tiden i skolan. Vi fick lära oss att använda ett nytt program på internet där man bygger upp rum. Jag valde att göra ett badrum eftersom det är det vi har som "Case". Först välder man storlek och form på rummet, och väljer ut toalett, dusch och allt vad man vill ha, även märke och design. Sen jobbar man vidare i 3D för att få se rummet från olika vinklar osv för att välja kakel och klinker. Ett väldigt kul program där det är lätt att se hur tex hur sitt nya badrum kommer att se ut.

Efter skolan åkte jag hem tog en promenad med hunden eftersom mamma och pappa åkte till kusten över helgen. Sen ett bad och smink, mötte stine en snabbis, och sedan drog jag till Calle som hade en tidigare 18 års fest. Det var trevligt, men åkte dock hem väldigt tidigt.. (a)
Sov inte så bra under fredagsnatte, Jag kallsvettades och mådde jätte illa. Antagligen lite biverkningar från sprutan.
Under lördagen låg jag i soffan och väntade på Linnea, hon kom vid halv 5 tiden tror jag. Vi arbetade på en uppsats tillsammans som är JÄTTE jobbig och sen fixade hon mitt hår och sminkade mig, Det blev jätte fint förutom att jag har världens mörkaste underhår som förstörde :|

Lite senare på kvällen kom Stine också, vi tre vandrade mot en tjej på herrhagen som jag och stine skulle till, Och tog farväl till Linnea som blev hämtat av en polare för att glida sig hemmåt- :)
Nu sitter jag och pluggar ochhar finbesök av Theo <3


Bild från fredagen. Ida och jag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0