28 oktober -This is it!

28 09 09
Idag ska jag tillsammans med Linnea ha en trevlig kväll och se This is it. Kommer säkert gråta hela tiden så ett gäng näsdukar blir det att ta med! Jag tycker att rubriken "upptäck mannen du aldrig kände" låter lite märkligt, Jag kan inte förklara hur jag känner men det reagerade jag på iallafall. Jag är så TRÖTT på alla som gör narr av honom. Att de inte kan se honom som är artist och vilka storslagna låtar han gjort? Hur mycket han kämpat för världen och givit till barnen. Michael är den artisten som gett mest i hela världen till välgörenhet. Bara det bevisar väl hur godhjärtad han är? Jag tror inte människor som gör narr av honom kan tänka sig själva hur de skulle må om de blivit misshandlade sen 5 års ålderrn!? Att inte fått ha en barndom eller fått leka med vänner eller syskon? Jag blir arg bara jag tänker på det. människor är bra respektlösa!


22 oktober- sjuk

Jag ligger i sängen och fryser fast värmen är i bött. Jag kollar på en film och ryser, av allt det hemska som man får se. Den är verklighetsbaserad och väldigt bra gjord, men hade hellre önskat att den var oveklig. För det är så världen ser ut, tung och orättvis. För det är vi, Vi människor som skapar världen och gör den sämre. Det är vi som inte tar steget för att bringa lycka. Det är vi..

Jag mår bättre nu en vad jag gjorde i morse, Jag tänker att jag kanske skulle gått iväg till skolan men hade ingen ork. De kanske inte hade uppskattat en snorig tjej i klassrummet med ett uselt humör, men å andra sidan missar jag på tok för mycket. Pappa kom hem från jobbet för en stund sen, men ska redan gå. Han ska äta med kollegor på Napoli och ha trevligt och så. Snart kommer mamma hem och bänkar sig framför TV:n där nere tillsammans med hennes softar homie Hilda.
Imorgon är vi lediga, och det är skönt. Men inget slapp lov blire för mig inte, jag ska plugga och ta igen allt jag ligger efter i.21 oktober- sista dagen

Sista dagen innan redovisning.
Jag hade helt glömt bort en hem uppgift, Dekorera efter tema. Jag valde Jul-tema, dels för att vi har mycket julpynt och även för att julen ska vara något roligt och kärleksfullt. Men tyvärr så fanns endel grejer som jag verkligen ville ha till mitt julbord på Orust, så det blev absolut inte som jag tänkt mig.. 

Idag har jag varit i skolan, varit på möte, fikat med tjejerna och seda varit på bio med mamma och pappa. Vi såg Bröllopsfotografen. Den var helt okej, dock hade jag nog skrattat mer om jag var glad själv.
Här kommer min  misslyckande jul dekoration.
Och det är meningen att man ska dekorera efter en person, annars hade det sätt finare ut.
Aja så blev det iallafall.

20 oktober

Lyssnar på en låt som är på norska, har aldrig hört någon bra låt på det språket, Men denna är grymt skön. Idag har jag sovit hela dagen, va helt slut i morse när klockan ringde och bestämde mig för att ta en sovmorgon men jag sov istället för länge och då var det ingen idé att åka till skolan. Jag håller på att se The houers, förstår nästan ingenting men får väl försöka eller se den igen. Efter maten tog jag en promemad med hilda, lämnade henne och sedan mötte robin och peter. vi gick hem till peter och softade. Pappa hämtade mig och nu ligger jag i sängen och sööööfter. Just nu lyssnar jag på Make it clap, med sean paul, Busta Rhymers och spliff star. Skön låt om man kan känna takten och hellst med bra högtalarna, vilket jag kan och har.
ska sova om en stund, mycket att göra.


snögg

19 oktober

Jag sitter här i min säng som är 240cm bred. Hilda ligger i mammas och pappas säng så har ingen att mysa med heller.  Jag mötte Lina förut och lånade Rally (flatcoated retriever) och påbörjade min promenad. Mötte upp Stine i stan och vidare mot Linn utanför henne så gick vi vidare. Klockan tickade på och stine skulle åka hem, jag och linn pratar och vandrar vidare :)  Eftersom jag har skola imorgon så kunde jag inte heller stanna ute så mycket längre, och det inte är min hund heller. Jag gick hemmåt med rask takt! mycket härligt, och jag älskar att vara ute med Rally, och han älskar att vare ute med mig.

Imorgon ska jag redovisa en design analys, det var väldigt längesen jag gjorde den så känns som om det inte kommer gå så galant, men å andra sidan så är det ingen stor redovisning heller och jag har VÄRLDENS bästa lärare, Maria. Nej nu måste jag sova, har hur ont som helst i magen och ska upp om ett tag. :(

min långa kompis malin har fyllt år. <3

13 oktober

13 09 09

Nu tycker jag att det tamejfan inte ska bli kallare om vi inte får någon snö över jul. Jag har ett problem med min fot.. Mina tre tår i mitten på min högra fot blir helt vit/blåa när jag är ute, dock fryser jag inte om de andra tårna eller den andra foten. Så mamma tycker att vi ska kolla upp det. Kanske är ganska bra också, så de inte trillar av eller ngåt sånt! :D

Idag i skolan har jag haft mattelektion, samhäll med VÄRLDENS snyggaste lärar vikarie, sen lunch och estetisk verksamhet, Jag har valt film. Efter skolan åkte jag direkt hem, Röjde mitt rum på klädhögar och risifrutti skräp.
Sedan in och kollade på Mammas pojkar och Äntligen hemma på nätet, och chattade runt lite. Mötte upp stine på stan vid 7 och kikade på fotboll och umgicks till kl 22. Och nu ligger jag i sängen och fryser om mina tre tår som är spök vita.
Imorgon bär det av mot gripen för ett möte, och vi får väl se om mamma och pappa får sig en funderare..

Jag har funderat på en grej, Jag kanske borde leva i celibat eller vad det heter. För de killar som intresserar mig har en tjej men kanske ska göra slut, eller kan itne ha en tjej på grund av någon annan situation eller någon annan anledning. Men sen så är de killarna som är intresserade av mig, inget jag är intresserad av. Varför ska det vara på det sättet för?! Jag är inte kräsen och är väldigt omtyckt av både killar och tjejer, hmm.. Dagens dilemma.

Imorgon efter skolan, och efter en snabb titt på stan med
Stine ska jag åka hem och plugga matte och engelska.
Och jag har hittat min dröm hund.

anhelar me fortuna

09/10- 09

Helgen,

I fredags så gjorde jag och Stine oss iordning hemma hos mig. Sedan tog vi bussen mot stan och mötte Therese och anna. Anna skulle på arena och parta och vi andra tog bussen mot Birra. Vi mötte upp therese 2 och sedan gick vi vidare och in till birra. När vi kommer fram så va det endel folk där. Kan säga en sak, som säkert alla redan vet, Jag har inte tur med kärleken.

killarna som var hos birra.  robin, marcus, emil, kroken, birra, neban men han gick, och mio.
Aussie!

Jag har kikat på flera kennlar, och hittat många som parar till våren 2010, Det är jätte bra, eftersom sommaren är en lång ledighet. Men som sagt, mamma går ju inte med på detta och jag förstår faktist inte hur hon tänker.

motionera
hålla på med något man älskar
tävla och uppnå flera mål
ett viktigt ansvar
träffa människor med samma intresse (kurser)
men jag kommer inte på något nnegativt förutom att man har ett ansvar och blir bunden. men det är ju det som är hela grejen.-
4 oktober 09

04 09 09

Hej, ligger i sängen efter en hård helg. I fredags när jag kom hem från skolan blev det att styra bärs det första man gjorde. I am the bärs queen typ. Nej, sen kom martin och jocke då, fick skjuts till Stine. Vi lyssnade på musik och tog några kalla, Sen tog vi bussen till stan och äter. och Någon tog pengar från mig,
Jag har mina misstankar men det stämmer säkert inte!

Lördagen: Jag och min klass hade fått ett uppdrag att inreda Od felow. Så jag var tvungen att dra dit på morgonen, vilket va lite drygt! och sedan började det regna hur mycket som hellst. Jätte kul att gå hem i det vädret. När jag kommer hem hinner jag ligga i sängenn och bränna lite musik,
sen skjutsade mamma mig till stine.

RSS 2.0