13 oktober

13 09 09

Nu tycker jag att det tamejfan inte ska bli kallare om vi inte får någon snö över jul. Jag har ett problem med min fot.. Mina tre tår i mitten på min högra fot blir helt vit/blåa när jag är ute, dock fryser jag inte om de andra tårna eller den andra foten. Så mamma tycker att vi ska kolla upp det. Kanske är ganska bra också, så de inte trillar av eller ngåt sånt! :D

Idag i skolan har jag haft mattelektion, samhäll med VÄRLDENS snyggaste lärar vikarie, sen lunch och estetisk verksamhet, Jag har valt film. Efter skolan åkte jag direkt hem, Röjde mitt rum på klädhögar och risifrutti skräp.
Sedan in och kollade på Mammas pojkar och Äntligen hemma på nätet, och chattade runt lite. Mötte upp stine på stan vid 7 och kikade på fotboll och umgicks till kl 22. Och nu ligger jag i sängen och fryser om mina tre tår som är spök vita.
Imorgon bär det av mot gripen för ett möte, och vi får väl se om mamma och pappa får sig en funderare..

Jag har funderat på en grej, Jag kanske borde leva i celibat eller vad det heter. För de killar som intresserar mig har en tjej men kanske ska göra slut, eller kan itne ha en tjej på grund av någon annan situation eller någon annan anledning. Men sen så är de killarna som är intresserade av mig, inget jag är intresserad av. Varför ska det vara på det sättet för?! Jag är inte kräsen och är väldigt omtyckt av både killar och tjejer, hmm.. Dagens dilemma.

Imorgon efter skolan, och efter en snabb titt på stan med
Stine ska jag åka hem och plugga matte och engelska.
Och jag har hittat min dröm hund.

anhelar me fortuna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag längtar efter lyckan!

2009-12-30 @ 23:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0