22 oktober- sjuk

Jag ligger i sängen och fryser fast värmen är i bött. Jag kollar på en film och ryser, av allt det hemska som man får se. Den är verklighetsbaserad och väldigt bra gjord, men hade hellre önskat att den var oveklig. För det är så världen ser ut, tung och orättvis. För det är vi, Vi människor som skapar världen och gör den sämre. Det är vi som inte tar steget för att bringa lycka. Det är vi..

Jag mår bättre nu en vad jag gjorde i morse, Jag tänker att jag kanske skulle gått iväg till skolan men hade ingen ork. De kanske inte hade uppskattat en snorig tjej i klassrummet med ett uselt humör, men å andra sidan missar jag på tok för mycket. Pappa kom hem från jobbet för en stund sen, men ska redan gå. Han ska äta med kollegor på Napoli och ha trevligt och så. Snart kommer mamma hem och bänkar sig framför TV:n där nere tillsammans med hennes softar homie Hilda.
Imorgon är vi lediga, och det är skönt. Men inget slapp lov blire för mig inte, jag ska plugga och ta igen allt jag ligger efter i.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0