30 sep 09

30 09 09

Inatt har jag knappt sovit någonting. Det var en lättnad att vi började senare och att min grupp (jag, Ida, miriam, madde , cherry, emma och sofia) åkte till IKEA för att välja ut prylar till lokalen som vi ska fixa för en 80 års jubeleum fest, den hette Odd fellow tror jag. Lite snålk budget iaf, vi ska köpa tyger till 14 fönster och höjden är 240, sen ska vi ha massa andra grejer och vi fick 2000 tror jag? Man undrar ju vad de tänker med, hade dem ringt enhomestylist eller en inredningsfirma hade pengarna blåsit bort på direkten. men skitsamma inte vårat problem.

Efter Ikea besöket tog jag följe med Madde ochCherry mot Herrhagen, när jag kom hemröjde jag upp och åt sen lite hundvningar med Hilda. Hon blev glad över sin nya gosedjurs mus som jag köpte för 9kr på ikea.
Nu surfar jag på internet och kollar på olika hund kennlar. Jag hoppas verkligen att mamma och pappa kommer ge med sig! De anar inte hur mycket jag brinner för hundar och att det skulle göra gott,
som Helene säger-
"det skulle nog vara ett bra ansvar för dig och du skulle växa inombords att syssla med något som du kan allra bäst"
hoppashoppashoppashoppas!

Måndag och onsdag blir två inte bra dagar.


men alla har väl varit fulla någon gång?

26 09 09

Helgen fredagen den 25 och lörgaden den 26.

Efter skolan fick jag skjuts till Orrholmen för att vara med Stine, strax efter så kom therese, anna, jenny och Linn. Fick en väldigt tråkig nyhet, men vi hppas på det bästa.

Vi drog igång med alkoholen och jag fixade maten. Senare blev det singstar och lite dans! Vi hade en trevlig kväll och beslöt och för att sedan ta bussen mot stan, där träffade vi folk och åt lite. Jag sov hos roy och de andra åkte väl hem.

Lördag, Vaknar och vi äter mat, sedan skulle Roy till en polare så jag traskar över till Stine. Vi ser på en film sen dusch och mer alkohol. Vi dricker, och dricker sen dans i trosor och färd ner till stan! där blir vi uppraggade av två norskar. Vi tjötar lite osv, sen så får jag skjuts hem och möter the secret man. Lite film osv.

Idag när jag vaknade så åkte jag iväg till stine, film och pizza,nmötte även hennes polare från norge som ska vara på besök. Vi satte på en skräckfilm också men har dock inte se klart den.
CIAOjag känner doften av dig i mina lakan, jag beslutade mig om att inte göra samma misstag.
Nu har jag gjort något dumt igen och jag känner mig utnyttjad.


Höst!

Jag äslar början på hösten och vårväder. Iallafall när det är friskt, lite kyligt fast sol och vindstilla!  Men sommaren är då alltid bäst! Och detta SAKNAR jag GYMT mycket!!! :)


funderingar

Jag tror att jag åker till Orust imorgon. Fast nu blev jag änna osäker. Det kanske blir så att vi stöter ihop med varann? och det vill jag ju inte missa. Men det är ju inte varje helg jag kan åka till Orust med mamma heller. Men jag får se. jag har morgondagen att fundera ut det.

Jag skulle vilja vara på båda ställrna samtidigt, men det blir ju liiiiiiite svårt.

Hilda är ny opererad, det gick bra som tur va! Hade något pytte litet fel hänt så hade hon inte överlevt eftersom det är en otroligt stor operation för ett sådant litet djur, och det är många som inte klarar sig. Så nu kommer hon aldrig att löpa mer, och antingen blir hon som en valp igen, eller dyng trött och tråkig, (ännu tråkigare) och tjockare päls, och viktökning. men det är min favoritprinsessa ändå!

Men jag kämpar på i diskussionen för att köpa en större hund! Jag vill
(VERKLIGEN) köpa en större hund, som kräver mer och är uthålligare, mer självständig och livligare. Jag vet att ansvaret kmmer få mig att växa, och det skulle göra gott! SÅ TÄNK PÅ DET CHRISTINA, TÄNK PÅ VAD HELENE SÄGER!

- Tollare
- Dalmatiner
- Jakt retriever
- Flatcoated retriever
- Ridgeback
- Siberian husky
Inga raser som mamma kommer säga ja till.
-boxer
-schäfer
-border collie
-rottweiler
-vit herdehund
- dobbermann   osv..knäckt

det var den 11 till 12 sep

Jag kan inte erkänna att jag är ledsen för det, för det verkar så jävla omoget och barnsligt efter det lilla. Grejen är att jag känner mig så knäckt och lurad, jag har gjort  något jag inte gör. Det finns inte i min värld att göra så!
Jag tänkte bara "fan vad bra, du bor både på samma ställe och går på samma skola" allt var för bra, för att vara sant. jag KAN inte sluta tänka på det. och nu tänker den som läser, om någon nu läser.. "shit är hon kär efter det lilla" nej jag är INTE kär. jag är knäckt.


oskarsson

16 09-09

det känns som om jag använder min blogg som en dagbok, vad vet jag. men det är skänt att kunna skriva av sig, Kanske inte det smartaste eftersom att det är en allmän sida så man får ju tänka på vad man avslöjar och inte.
men jag orkar inte, jag struntar i hur  knas det låter att skriva så alla ser men jag orkar inte bry mig. Jag orkar inte bry mig om någonting längre. jag vill ha dig här, du betyder allt för mig. Det här funkar inte längre! jag orkar inte!


jag känner smärta varje dag
för varje dag som går fäller jag yttligare en tår
jag vill inte leva utan din närhet
det är dig och din kärlek som betyder allt.
det var bara du somlskar dig Theo.

svininfluensan

01 09 09

hej, nu har jag hostat sen i fredags natt, och har feber och värker i kroppen. Har jag fått svininfluensan eller? Vi ska avvakta och sedan bege oss till sjukhuset om det är så det ligger till. kommer jag att dö nu? Det har ju varit ett dödsfall på en svensk man i medelårs åldern. ärhs, det kanske bara är nonsens.

RSS 2.0