moa

can not describe my feelings, to be ignonerad takes a lot of forces

supah!

Hej där!  tänkte skriva av mig lite innan sängen.. Fick tillbaka natur provet idag, öh klarade det faktist. Underligt men sant. Har precis haft påsklov, har varit bra från och till. Mest har fått gjort och träffat så grymt underbara människor! you are worth gold!

Hade en otäck mardröm om att jag väntade barn, fortsättning på den sista kan man säga. jag strömmar genom en fors, och försöker ta mig upp. Får reda på att jag är gravid och får tre barn, men i olika åldrar.
Min första tanke (i drömmen) var att det kommer gå åt helvete, och att jag har både druckit och rökt alldeles för mycket för ayy barnen skulle överlevt där inne.
Jag faller omkull och öppnar ögonen och ser det som ska föreställa mitt barn men som är ett benigt foster i en påse tillsammans med blod, och även mästaren var med i drömmen, och han höll min hand och helt plötsligt blev jag lugn.
Sen när jag vaknade berättade de att jag hade andats mjukare när mästaren höll om mig..    ?  Jag kanske kände honom medans jag sov och kände mig trygg. De berättade också att jag pratade i sömnen men hade svårt att fatta vad jag sa.  en grej    "tycker inte du också det?" hade jag frågat. "ööhm jo" svarade han tills han fattade att jag sov.  AH skitsamma, måste sova. 

time for bed and nightmares; its fa kin awesome.

Krogen: brown, blond, orange

Linn moa and Chris!


CHILLL

Har softat med Linn och Robert.  :)
Leker flygplan


cheeeea

6/ 4- 2010

Jag har lagt ner den här bloggen lite känner jag. Såååå drygt att komma ihåg att skriva hela tiden. Jag förstår mig inte på riktiga bloggare alltså, palla hänga vid en dator hela tiden.. ?  Aja, jag har haft det soft sen jag skrev sist. Skolan är lika trist osv men det går frammåt men segt.
Idag är det inte vilken dag som hellst heller som ska firas. Ska väl börja berätta om första dagen på påsklovet. 

onsdag,.. Skola sen åkte jag till en polare och sov där, hade trevligt som fan.

TORSDAG; PROMOE!!!  Jag och Linn träffade hennes bror och hans vänner på Nöjesfabriken och kollade på Promoe, (som är gud på att sjunga) och sedan drog jag Linn, martin, robert och challe hem till Robert och var där och hade det söööft.

Fredag.. hmm, drog till Score, jag mötte upp Chris, malcolm och abbe och spanade in deras 2-3 kg påse med kyckling från Burger King. Haha! hungriga jävlar.

Lördag, As nice påskfest hos Robert, sedan vidare till score. Drog hem vid 2, kollade New moon haha.. hmm ah,

söndag, var jag med Linn och sedan drog jag till patrik bjöling och adam en stund innan sängen väntade hemma.

Måndag, städat, köpt mat, planerat och varit med Linn och haft mys.

Tis: klockan är 03:14 på tisdag morgon så det roliga har inte börjat än men alldeles strax. Blir väckt av mammsen kl 9.  Sov gott tillsvidare.
Onsdag: ah något

Torsdag: Promoe


Fredag: Burger King


Chris, Abbe, och MalcolmLördag: Påskfest hos Robert.
Moa och LinnPEACE!


RSS 2.0