supah!

Hej där!  tänkte skriva av mig lite innan sängen.. Fick tillbaka natur provet idag, öh klarade det faktist. Underligt men sant. Har precis haft påsklov, har varit bra från och till. Mest har fått gjort och träffat så grymt underbara människor! you are worth gold!

Hade en otäck mardröm om att jag väntade barn, fortsättning på den sista kan man säga. jag strömmar genom en fors, och försöker ta mig upp. Får reda på att jag är gravid och får tre barn, men i olika åldrar.
Min första tanke (i drömmen) var att det kommer gå åt helvete, och att jag har både druckit och rökt alldeles för mycket för ayy barnen skulle överlevt där inne.
Jag faller omkull och öppnar ögonen och ser det som ska föreställa mitt barn men som är ett benigt foster i en påse tillsammans med blod, och även mästaren var med i drömmen, och han höll min hand och helt plötsligt blev jag lugn.
Sen när jag vaknade berättade de att jag hade andats mjukare när mästaren höll om mig..    ?  Jag kanske kände honom medans jag sov och kände mig trygg. De berättade också att jag pratade i sömnen men hade svårt att fatta vad jag sa.  en grej    "tycker inte du också det?" hade jag frågat. "ööhm jo" svarade han tills han fattade att jag sov.  AH skitsamma, måste sova. 

time for bed and nightmares; its fa kin awesome.

Krogen: brown, blond, orange

Linn moa and Chris!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0