skratt attack med julia?!

Hej!
Julia har varit på besök hos mig över helgen, vi har haft as kul! I fredags var vi hemma hos Stine med henne, jenny och rickard. Sen drog vi iväg till skoghall. dock stannade inte jag, julia och jenny så länge.:) Lördag morgon känner vi oss huuuur slitna som hellst men hade inte druckit alls, kanske skolveckan som lagt sina spår?  vi duschar och kilar ner på stan och kikar på kläder. Jag köpte en tunika på monkey och julia ett linne, sedan var vi trötta och gick istället för att köpa godis och se film hemma i värmen. Hot chick.  Efter den badade jag och Julia duschade, vi hade ett bra teamwork med shampoot och rakhyvlarna. Sedan drog vi igång lite musik och drack lite vin medans vi sminkade oss och skrattade. Sedan kom Anton och hämtade oss och vi gled iväg till Sommaro och hade det jätte trevligt! dock satt jag på toaletten i en timme och hade ont i magen.. men sånt måste man också göra ibland.
vi fick skjuts där ifrån vid två, och gick då upp på rummet men kände att kvällen inte var riktigt slut än, vi gick till bussen och stod i kylan.. ingen buss kom men en volvo fylld med glada pojkar förslog skjuts och vi hoppade in i bilen och fick skjuts till staden för att äta. Dock var kön för lång på bk så det blev en korv på torget och sedan taxi hem. Behövde bara betala 50 kr eftersom en random kille hoppade in i baksätet på taxin som skulle till hammarö och taxichaffören tyckte då att han kunde betala mer eftersom det var min och julias taxi egentligen :D Under natten gapskrattade vi säkert över en timme! Ringde till Tommie och sedan Gadde, och nu har vi riktiga planer inför kommande veckor! sen slocknade vi.
Söndag morgon var riktigt seg! Inte alls kul att Julia skulle åka hemmåt, men vi kommer absolut ses igen ;) vi har ätit potatisgratäng och något kött till det, sedan var det dags för julia att packa,
Kommer sakna dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0